Pærer med spekeskinke
Salt kjøtt og frisk, søt frukt gir en naturlig og balansert smakskombinasjon. Pannestekt sammen, med den sprø teksturen av kjøttet mot fruktens varme, myke frukten, tar kombinasjonen til et helt nytt nivå.
- Jeg liker å servere disse fordi de er smakfulle, friske og raske å lage, sier Nevada Berg som står bak oppskriften.
Oppskrift fra Nevada Bergs kokebok "North Wild Kitchen Cookbook" .
Salt kjøtt og frisk, søt frukt gir en naturlig og balansert smakskombinasjon. Pannestekt sammen, med den sprø teksturen av kjøttet mot fruktens varme, myke frukten, tar kombinasjonen til et helt nytt nivå.
- Jeg liker å servere disse fordi de er smakfulle, friske og raske å lage, sier Nevada Berg som står bak oppskriften.
Oppskrift fra Nevada Bergs kokebok "North Wild Kitchen Cookbook" .
- 4 stk pære, store
- 10 skive(r) spekeskinke, mellom 8 og 16 skiver
- 2 ss smør
- flaksalt
- rosépepper, kvernet
- honning, flytende
- 4 stk pære, store
- 10 skive(r) spekeskinke, mellom 8 og 16 skiver
- 2 ss smør
- flaksalt
- rosépepper, kvernet
- honning, flytende
