rask

Pærer med spekeskinke

20 min
107 har lagret denne
Pærer med spekeskinke
107 har lagret denne
5
porsjoner
  • 4 stk pære, store
  • 10 skive(r) spekeskinke, mellom 8 og 16 skiver
  • 2 ss smør
  • flaksalt
  • rosépepper, kvernet
  • honning, flytende
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk pære, store
  • 10 skive(r) spekeskinke, mellom 8 og 16 skiver
  • 2 ss smør
  • flaksalt
  • rosépepper, kvernet
  • honning, flytende
Del pærene i to, på langs. Fjern kjernen og frøene, men la stilken være.
Pakk hver halvdel i en til to skiver med spekeskinke, og press fettet på skinken mot pæren så skinken ikke faller av.
I en stor stekepanne, varm smør over medium varme til det skummer. Legg pærene, med frukten ned og sted i to til tre minutter til skinken er gyllenbrun og sprø.
Snu pærene rundt og fortsett å steke i to til tre nye minutter, til den andre siden er gyllen og sprø og frukten begynner å bli myk.
Legg pærene på et fat, og strø salt og pepper over. Dryss honning over, og server mens det fremdeles er varmt.
woman cooking

Bon appetit!

Del pærene i to, på langs. Fjern kjernen og frøene, men la stilken være.
Pakk hver halvdel i en til to skiver med spekeskinke, og press fettet på skinken mot pæren så skinken ikke faller av.
I en stor stekepanne, varm smør over medium varme til det skummer. Legg pærene, med frukten ned og sted i to til tre minutter til skinken er gyllenbrun og sprø.
Snu pærene rundt og fortsett å steke i to til tre nye minutter, til den andre siden er gyllen og sprø og frukten begynner å bli myk.
Legg pærene på et fat, og strø salt og pepper over. Dryss honning over, og server mens det fremdeles er varmt.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?