Til hovedinnhold
rask

Rørte bringebær

5 min

Rørte bringebær lager du på null komma niks! Bare rør bærene sammen med litt sukker. Hvor mye sukker du vil bruke er litt smak og behag. Et utgangspunkt kan være 200 g sukker til 1 kg bær.

Rørte bringebær er nydelig og kan brukes på brødskiva, som kakefyll, til is, vafler og så videre. Holdbarheten er ganske kort, kun noen dager i kjøleskapet. Lager du mye bør du derfor fryse det ned i små bokser.

Tips: Hvis du ønsker et hint av vanilje kan du tilsette det i form av frøene fra vaniljestang eller et dryss av ekte vaniljesukker.

Lagret av 98 brukere
Rørte bringebær
Foto: Krister Sørbø

Rørte bringebær lager du på null komma niks! Bare rør bærene sammen med litt sukker. Hvor mye sukker du vil bruke er litt smak og behag. Et utgangspunkt kan være 200 g sukker til 1 kg bær.

Rørte bringebær er nydelig og kan brukes på brødskiva, som kakefyll, til is, vafler og så videre. Holdbarheten er ganske kort, kun noen dager i kjøleskapet. Lager du mye bør du derfor fryse det ned i små bokser.

Tips: Hvis du ønsker et hint av vanilje kan du tilsette det i form av frøene fra vaniljestang eller et dryss av ekte vaniljesukker.

Lagret av 98 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 500 g bringebær
  • 100 g sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g bringebær
  • 100 g sukker
Mos bringebær og sukker sammen med en gaffel. Lager du en stor porsjon kan du røre det sammen i kjøkkenmaskinen, rør til sukkeret er oppløst.
woman cooking

Bon appetit!

Mos bringebær og sukker sammen med en gaffel. Lager du en stor porsjon kan du røre det sammen i kjøkkenmaskinen, rør til sukkeret er oppløst.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?