Rabarbrachutney med ingefær

1 h
Lagret av 216 brukere
rabarbrachutney i mønstret skål
Lagret av 216 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g rabarbra
  • 1 stk rødløk, stor
  • 30 g ingefær
  • 1 håndfull bringebær
  • 175 g sukker
  • 1 dl eddik 7%

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g rabarbra
  • 1 stk rødløk, stor
  • 30 g ingefær
  • 1 håndfull bringebær
  • 175 g sukker
  • 1 dl eddik 7%
Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?