Rabarbrachutney med ingefær
1 h
Denne chutneyen passer ekstra godt som tilbehør til smaksrike oster, grillmat, svinekjøtt og and. Oppskriften holder til et middels stort sylteglass.
Lagret av 216 brukere
Denne chutneyen passer ekstra godt som tilbehør til smaksrike oster, grillmat, svinekjøtt og and. Oppskriften holder til et middels stort sylteglass.
Lagret av 216 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 500 g rabarbra
- 1 stk rødløk, stor
- 30 g ingefær
- 1 håndfull bringebær
- 175 g sukker
- 1 dl eddik 7%
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 500 g rabarbra
- 1 stk rødløk, stor
- 30 g ingefær
- 1 håndfull bringebær
- 175 g sukker
- 1 dl eddik 7%
Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.

Bon appetit!
Skjær rabarbraen i biter.
Skrell og finhakk løken, og finhakk eller riv ingefæren.
Bland alt i en kasserolle.
Kok opp og la blandingen småkoke til den tykner (som marmelade). Rør med jevne mellomrom (spesielt mot slutten av koketiden).
Avkjøl, eller fyll den varme chutneyen rett over på varme sylteglass med tett lokk.