rask

Grillspyd med halloumi og vannmelon

30 min

Denne oppskriften på grillspyd med halloumi og vannmelon gir cirka 10 små spyd. Vannmelon kan fint byttes ut med annen melon, biter av fersken, nektarin - eller prøv med jordbær.

330 har lagret denne
Grillspyd med halloumi og vannmelon

Denne oppskriften på grillspyd med halloumi og vannmelon gir cirka 10 små spyd. Vannmelon kan fint byttes ut med annen melon, biter av fersken, nektarin - eller prøv med jordbær.

330 har lagret denne
4
porsjoner
  • 500 g halloumi
  • 0.25 stk vannmelon, fast og stenfri
  • salt
  • olivenolje

Koriander- og myntesaus

  • 2 dl koriander, hakket
  • 1 dl mynte, hakket
  • 2 ts ingefær, fersk, finrevet
  • 0.5 stk jalapeño, renset for frø og hakket
  • 1.5 ss limesaft
  • 1 ss kokosmasse
  • 1 klype salt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g halloumi
  • 0.25 stk vannmelon, fast og stenfri
  • salt
  • olivenolje

Koriander- og myntesaus

  • 2 dl koriander, hakket
  • 1 dl mynte, hakket
  • 2 ts ingefær, fersk, finrevet
  • 0.5 stk jalapeño, renset for frø og hakket
  • 1.5 ss limesaft
  • 1 ss kokosmasse
  • 1 klype salt
Kjør alle ingrediensene til sausen til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.
Skjær osten i 20 jevne terninger. Rens og skjær vannmelonen i 20 biter på omtrent 2,5 x 2,5 cm.
Dryss vannmelonbitene med en klype salt og la de få tørke litt på kjøkkenpapir.
Tre ost og vannmelon forsiktig på små spyd. Det er lurt å velge smale eller tynne spyd, for spesielt osten har lett for og sprekk opp.
Pensle spydene med litt olje og grill dem raskt over høy varme til osten blir myk. Serveres straks!
woman cooking

Bon appetit!

Kjør alle ingrediensene til sausen til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.
Skjær osten i 20 jevne terninger. Rens og skjær vannmelonen i 20 biter på omtrent 2,5 x 2,5 cm.
Dryss vannmelonbitene med en klype salt og la de få tørke litt på kjøkkenpapir.
Tre ost og vannmelon forsiktig på små spyd. Det er lurt å velge smale eller tynne spyd, for spesielt osten har lett for og sprekk opp.
Pensle spydene med litt olje og grill dem raskt over høy varme til osten blir myk. Serveres straks!

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?