Til hovedinnhold

Bringebær, jordbær og solbærsyltetøy med honning og chiafrø

30 min

OBS: Tidsberegningen er ekskludert avkjølingstid.

Lagret av 192 brukere
Bringebær, jordbær og solbærsyltetøy med honning og chiafrø

OBS: Tidsberegningen er ekskludert avkjølingstid.

Lagret av 192 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2.5 dl bringebær
  • 2.5 dl jordbær
  • 2.5 dl solbær
  • 1 dl honning, flytende
  • 3 ss chiafrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2.5 dl bringebær
  • 2.5 dl jordbær
  • 2.5 dl solbær
  • 1 dl honning, flytende
  • 3 ss chiafrø
Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
woman cooking

Bon appetit!

Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?