Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
Bon appetit!
Rens bærene. Bland halvparten av bærene med honningen i en kasserolle. Kok opp under omrøring. La bærene putre over middels varme i ca. 5 minutter. Trekk kasserollen til side og mos bærene lett med en gaffel. Rør inn resten av bærene og chiafrøene. Kok opp, skru ned varmen og la det hele småputre i 5-10 minutter, eller til syltetøyet tykner. Hell det varme syltetøyet over på varme, rene glass.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto