rask
vegetar

Grillet vannmelon med grillede tomater og fetaost

25 min

Vannmelon er faktisk innmari godt på grillen. Topper du det med grillede tomater, fetaost og rødløk får du en deilig sommerrett med smaker fra Middelhavet. 

146 har lagret denne
Grillet vannmelon med grillede tomater og fetaost

Vannmelon er faktisk innmari godt på grillen. Topper du det med grillede tomater, fetaost og rødløk får du en deilig sommerrett med smaker fra Middelhavet. 

146 har lagret denne

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 skive(r) vannmelon, cirka 2 centimeter tykk
  • olivenolje
  • 200 g cherrytomater
  • 0.5 stk grønn chili
  • 0.5 stk rødløk
  • 100 g fetaost
  • 1 håndfull mynteblader
  • 1 håndfull basilikumblader
  • salt
  • balsamico, tykk, eventuelt balsamicosirup

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 skive(r) vannmelon, cirka 2 centimeter tykk
  • olivenolje
  • 200 g cherrytomater
  • 0.5 stk grønn chili
  • 0.5 stk rødløk
  • 100 g fetaost
  • 1 håndfull mynteblader
  • 1 håndfull basilikumblader
  • salt
  • balsamico, tykk, eventuelt balsamicosirup
Dryss vannmelonskiven med litt salt og la den ligge på kjøkkenpapir i ca. 5 minutter. Pensle skiven med litt olje. Bland tomatene med 1 ss olje. Finsnitt chili og rødløk.
Grill vannmelonskiven raskt over høy varme på begge sider, et snaut minutt på hver side. Grill tomatene over høy varme i 2-3 minutter til de får farge og skinnet begynner å sprekke opp.
Skjær vannmelonen i «pizzastykker» og legg vannmelonen over på et passende fat. Dryss over tomater, løk, chili og smuldret fetaost. Topp med mynte, basilikum, en stråle olivenolje, en klype flaksalt og noen gode dråper balsamico.
woman cooking

Bon appetit!

Dryss vannmelonskiven med litt salt og la den ligge på kjøkkenpapir i ca. 5 minutter. Pensle skiven med litt olje. Bland tomatene med 1 ss olje. Finsnitt chili og rødløk.
Grill vannmelonskiven raskt over høy varme på begge sider, et snaut minutt på hver side. Grill tomatene over høy varme i 2-3 minutter til de får farge og skinnet begynner å sprekke opp.
Skjær vannmelonen i «pizzastykker» og legg vannmelonen over på et passende fat. Dryss over tomater, løk, chili og smuldret fetaost. Topp med mynte, basilikum, en stråle olivenolje, en klype flaksalt og noen gode dråper balsamico.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?