Vannmelon er faktisk innmari godt på grillen. Topper du det med grillede tomater, fetaost og rødløk får du en deilig sommerrett med smaker fra Middelhavet.
Vannmelon er faktisk innmari godt på grillen. Topper du det med grillede tomater, fetaost og rødløk får du en deilig sommerrett med smaker fra Middelhavet.
Dryss vannmelonskiven med litt salt og la den ligge på kjøkkenpapir i ca. 5 minutter. Pensle skiven med litt olje. Bland tomatene med 1 ss olje. Finsnitt chili og rødløk.
Grill vannmelonskiven raskt over høy varme på begge sider, et snaut minutt på hver side. Grill tomatene over høy varme i 2-3 minutter til de får farge og skinnet begynner å sprekke opp.
Skjær vannmelonen i «pizzastykker» og legg vannmelonen over på et passende fat. Dryss over tomater, løk, chili og smuldret fetaost. Topp med mynte, basilikum, en stråle olivenolje, en klype flaksalt og noen gode dråper balsamico.
Bon appetit!
Dryss vannmelonskiven med litt salt og la den ligge på kjøkkenpapir i ca. 5 minutter. Pensle skiven med litt olje. Bland tomatene med 1 ss olje. Finsnitt chili og rødløk.
Grill vannmelonskiven raskt over høy varme på begge sider, et snaut minutt på hver side. Grill tomatene over høy varme i 2-3 minutter til de får farge og skinnet begynner å sprekke opp.
Skjær vannmelonen i «pizzastykker» og legg vannmelonen over på et passende fat. Dryss over tomater, løk, chili og smuldret fetaost. Topp med mynte, basilikum, en stråle olivenolje, en klype flaksalt og noen gode dråper balsamico.