Til hovedinnhold

Rørte tyttebær

30 min

Tyttebærsesongen starter gjerne i slutten av august og varer til snøen dekker bærene. Med nyplukkede tyttebær kan du lage rørte tyttebær. Nyrørte tyttebær er deilig tilbehør til både storfe og vilt. Lag gjerne litt ekstra og putt i fryseren.

Beregn cirka 30 gram tyttebær pr. person.

Lagret av 41 brukere
Rørte tyttebær

Tyttebærsesongen starter gjerne i slutten av august og varer til snøen dekker bærene. Med nyplukkede tyttebær kan du lage rørte tyttebær. Nyrørte tyttebær er deilig tilbehør til både storfe og vilt. Lag gjerne litt ekstra og putt i fryseren.

Beregn cirka 30 gram tyttebær pr. person.

Lagret av 41 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 300 g tyttebær
  • sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g tyttebær
  • sukker
Ha frosne tyttebær i en kjøkkenmaskin.
Rør inn sukker med grind eller k-krok. Rør inn sukker til ønsket smak, det skal fortsatt være litt surt.
La det røre sakte så ikke bærene blir knust.
woman cooking

Bon appetit!

Ha frosne tyttebær i en kjøkkenmaskin.
Rør inn sukker med grind eller k-krok. Rør inn sukker til ønsket smak, det skal fortsatt være litt surt.
La det røre sakte så ikke bærene blir knust.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?