Rørte tyttebær30 min2 varer40Tyttebærsesongen starter gjerne i slutten av august og varer til snøen dekker bærene. Med nyplukkede tyttebær kan du lage rørte tyttebær. Nyrørte tyttebær er deilig tilbehør til både storfe og vilt. Lag gjerne litt ekstra og putt i fryseren.Beregn cirka 30 gram tyttebær pr. person.godt.noLagre i kokebokIngredienser8porsjoner300 g tyttebær sukker Legg til i handlelistenSlik gjør du:Bytt til matlagingsmodusUnngå at skjermen går i dvaleIngredienserSlik gjør du300 g tyttebær sukkerHa frosne tyttebær i en kjøkkenmaskin.Rør inn sukker med grind eller k-krok. Rør inn sukker til ønsket smak, det skal fortsatt være litt surt.La det røre sakte så ikke bærene blir knust.Bon appetit!Avslutt matlagingsmodusHa frosne tyttebær i en kjøkkenmaskin.Rør inn sukker med grind eller k-krok. Rør inn sukker til ønsket smak, det skal fortsatt være litt surt.La det røre sakte så ikke bærene blir knust.Skrive utMerk som lagetLagre i kokebokFinn flere oppskrifter:TilbehørFrukt og bærVil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis kontoGodt.no eies av Schibsted.
IngredienserSlik gjør du300 g tyttebær sukkerHa frosne tyttebær i en kjøkkenmaskin.Rør inn sukker med grind eller k-krok. Rør inn sukker til ønsket smak, det skal fortsatt være litt surt.La det røre sakte så ikke bærene blir knust.Bon appetit!Avslutt matlagingsmodus