rask

Hjemmelaget bringebærsyltetøy

15 min

Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.

68 har lagret denne
Hjemmelaget bringebærsyltetøy

Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.

68 har lagret denne
1
porsjoner
  • 800 g bringebær
  • 400 g sukker
  • 2 stk vaniljestang
Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g bringebær
  • 400 g sukker
  • 2 stk vaniljestang
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
Bland sammen rensede bringebær, sukker og vanilje (frø og stenger) i en kjele.
Kok opp sakte under omrøring. La syltetøyet småkoke i fem minutter, ta ut vaniljestengene og fyll syltetøyet over på rene glass. Sett på lufttette lokk og oppbevar glassene kjølig.
woman cooking

Bon appetit!

Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
Bland sammen rensede bringebær, sukker og vanilje (frø og stenger) i en kjele.
Kok opp sakte under omrøring. La syltetøyet småkoke i fem minutter, ta ut vaniljestengene og fyll syltetøyet over på rene glass. Sett på lufttette lokk og oppbevar glassene kjølig.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?