Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.
Hjemmelagde spiselige gaver er ikke bare koselig å få, men også veldig koselig å gi bort. Det trenger ikke å være superfancy og spektakulært, godt og velgjort holder i massevis.
Bland sammen rensede bringebær, sukker og vanilje (frø og stenger) i en kjele.
Kok opp sakte under omrøring. La syltetøyet småkoke i fem minutter, ta ut vaniljestengene og fyll syltetøyet over på rene glass. Sett på lufttette lokk og oppbevar glassene kjølig.
Bon appetit!
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.
Bland sammen rensede bringebær, sukker og vanilje (frø og stenger) i en kjele.
Kok opp sakte under omrøring. La syltetøyet småkoke i fem minutter, ta ut vaniljestengene og fyll syltetøyet over på rene glass. Sett på lufttette lokk og oppbevar glassene kjølig.