rask

Varme fiken med geitost og honning

25 min

En enkel og kjempegod forrett eller dessert som passer perfekt når du skal kose deg litt ekstra.

247 har lagret denne
Varme fiken med geitost og honning

En enkel og kjempegod forrett eller dessert som passer perfekt når du skal kose deg litt ekstra.

247 har lagret denne
2
porsjoner
  • 5 stk fiken
  • 100 g chevre, hvit geitost
  • honning, flytende
  • 2 kvister rosmarin, frisk
  • 3 ss granateplekjerner
  • 2 ss valnøtter, evt. pistasj, hakket
  • ruccolasalat, til servering
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 stk fiken
  • 100 g chevre, hvit geitost
  • honning, flytende
  • 2 kvister rosmarin, frisk
  • 3 ss granateplekjerner
  • 2 ss valnøtter, evt. pistasj, hakket
  • ruccolasalat, til servering
Skjær vekk den ytterste harde tuppen på fikenstilken. Skjær et dypt kryss ned i hver fiken. Del osten i jevne biter og legg en ostebit ned i hver fiken sammen med en liten rosmarinkvast.
Sett de fylte fikenen over på et stekebrett med bakepapir el. l. Drypp over godt med honning og bak fikenene ved 200 grader i ca. 8 minutter, eller til osten er gyllen og fikenene myke.
Server de fylte varme fikenen med et dryss av granateplekjerner - og litt hakkede nøtter og salat hvis du ønsker det.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær vekk den ytterste harde tuppen på fikenstilken. Skjær et dypt kryss ned i hver fiken. Del osten i jevne biter og legg en ostebit ned i hver fiken sammen med en liten rosmarinkvast.
Sett de fylte fikenen over på et stekebrett med bakepapir el. l. Drypp over godt med honning og bak fikenene ved 200 grader i ca. 8 minutter, eller til osten er gyllen og fikenene myke.
Server de fylte varme fikenen med et dryss av granateplekjerner - og litt hakkede nøtter og salat hvis du ønsker det.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?