Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
Bon appetit!
Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto