Server «egg og bacon» uten egg og bacon, men med deilig, frisk frukt. Perfekt for vegetarianere og fruktelskere, og samtidig en ypperlig mulighet til å prøve å lure noen også, sier matkunstner Ida Frosk.
Server «egg og bacon» uten egg og bacon, men med deilig, frisk frukt. Perfekt for vegetarianere og fruktelskere, og samtidig en ypperlig mulighet til å prøve å lure noen også, sier matkunstner Ida Frosk.
Steg 1: Finn frem den deilige frukten, med så mange aprikoser du trenger (½ til hvert ”speilegg”).
Steg 2: Del aprikosen(e) langs den naturlige kanten de har slik at du får to like store deler. Fjern steinen.
Steg 3: Tøm litt yoghurt ut på en tallerken eller i en liten skål, og bruk en kniv eller skje for å forme den til en runding.
Steg 4: Legg den ene aprikoshalvdelen oppå yoghurten slik at det ser ut som et speilegg. Skjær ut strimler av vannmelon for å lage frukt-”bacon” og se om du klarer å lure noen – godt er det i allefall!
Bon appetit!
Steg 1: Finn frem den deilige frukten, med så mange aprikoser du trenger (½ til hvert ”speilegg”).
Steg 2: Del aprikosen(e) langs den naturlige kanten de har slik at du får to like store deler. Fjern steinen.
Steg 3: Tøm litt yoghurt ut på en tallerken eller i en liten skål, og bruk en kniv eller skje for å forme den til en runding.
Steg 4: Legg den ene aprikoshalvdelen oppå yoghurten slik at det ser ut som et speilegg. Skjær ut strimler av vannmelon for å lage frukt-”bacon” og se om du klarer å lure noen – godt er det i allefall!
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto