Til hovedinnhold

Tyttebæreddik

25 min

På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.

Lagret av 20 brukere
Tyttebæreddik

På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.

Lagret av 20 brukere

Ingredienser

10
porsjoner
  • 5 dl tyttebær
  • 7 dl eddik 7%
  • 4 ss sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl tyttebær
  • 7 dl eddik 7%
  • 4 ss sukker
Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.
woman cooking

Bon appetit!

Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?