På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.
På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.
Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.
Bon appetit!
Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.