rask

Tyttebæreddik

25 min

På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.

26 har lagret denne
Tyttebæreddik

På samme måte kan du lage blåbæreddik eller bringebæreddik. Erstatt tyttebærene med blåbær eller bringebær. Glasset skal helst stå svalt eller kjølig i minst 2 uker.

26 har lagret denne
10
porsjoner
  • 5 dl tyttebær
  • 7 dl eddik 7%
  • 4 ss sukker
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl tyttebær
  • 7 dl eddik 7%
  • 4 ss sukker
Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.
woman cooking

Bon appetit!

Fyll rensede rene bær over på et varmt og rent glass (ca 1 l). Hell over eddiken. La glasset stå svalt/kjølig i minst 2 uker. Vend på glasset en gang i blant
Sil eddiken gjennom en fin sil eller sileklede. Press bærene forsiktig slik at mest mulig saft kommer med.
Kok opp tyttebæreddiken sammen med sukkeret til sukkeret blir oppløst. Hell eddiken over på varme rene flasker eller glass.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?