Solbærsyltetøy
Solbær er favoritten til kjøkkensjef Nicolai Lundsgaard som jobber på Slottet, men du trenger ikke å være toppkokk for å lage syltetøy med de gode bærene. Her deler slottskokken oppskrift på deilig og enkelt solbærsyltetøy, men med en spennende smak av stjerneanis.
Det krydrede solbærsyltetøyet smaker nydelig som topping på vafler med litt rømme, eller som tilbehør til myke oster.
Solbær er favoritten til kjøkkensjef Nicolai Lundsgaard som jobber på Slottet, men du trenger ikke å være toppkokk for å lage syltetøy med de gode bærene. Her deler slottskokken oppskrift på deilig og enkelt solbærsyltetøy, men med en spennende smak av stjerneanis.
Det krydrede solbærsyltetøyet smaker nydelig som topping på vafler med litt rømme, eller som tilbehør til myke oster.
- 500 g solbær, helst økologiske og ikke for modne bær
- 250 g sukker
- 2 stk stjerneanis, hele
- 500 g solbær, helst økologiske og ikke for modne bær
- 250 g sukker
- 2 stk stjerneanis, hele
