Mango smoothie bowl
Dette er smoothien for de dagene vi våkner og har lyst på dessert til frokost! En skikkelig frisk og tropisk opplevelse, med pasjonsfrukt, kokos, chiafrø og pistasj på toppen.
Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.
Foto: Johanna Siring, Godt.no
Dette er smoothien for de dagene vi våkner og har lyst på dessert til frokost! En skikkelig frisk og tropisk opplevelse, med pasjonsfrukt, kokos, chiafrø og pistasj på toppen.
Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.
Foto: Johanna Siring, Godt.no
- 1 - 2 stk mango, skrelt, kuttet og fryst
- 1 stk banan, delt og fryst
- 300 g yoghurt naturell
- 1 dl kokosmelk, eller mandelmelk (kan sløyfes)
- 1 - 2 ss honning, flytende
- 4 stk pasjonsfrukt
- mango, i skiver/biter til servering
- chiafrø
- nøtter, hakkede, for eksempel pistasj
- 1 - 2 stk mango, skrelt, kuttet og fryst
- 1 stk banan, delt og fryst
- 300 g yoghurt naturell
- 1 dl kokosmelk, eller mandelmelk (kan sløyfes)
- 1 - 2 ss honning, flytende
- 4 stk pasjonsfrukt
- mango, i skiver/biter til servering
- chiafrø
- nøtter, hakkede, for eksempel pistasj
