Til hovedinnhold

Mango smoothie bowl

10 min

Dette er smoothien for de dagene vi våkner og har lyst på dessert til frokost! En skikkelig frisk og tropisk opplevelse, med pasjonsfrukt, kokos, chiafrø og pistasj på toppen.

Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.

Foto: Johanna Siring, Godt.no

Lagret av 294 brukere
Mango smoothie bowl toppet med pasjonsfrukt, kokos, chiafrø og pistasj

Dette er smoothien for de dagene vi våkner og har lyst på dessert til frokost! En skikkelig frisk og tropisk opplevelse, med pasjonsfrukt, kokos, chiafrø og pistasj på toppen.

Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.

Foto: Johanna Siring, Godt.no

Lagret av 294 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 - 2 stk mango, skrelt, kuttet og fryst
  • 1 stk banan, delt og fryst
  • 300 g yoghurt naturell
  • 1 dl kokosmelk, eller mandelmelk (kan sløyfes)
  • 1 - 2 ss honning, flytende
  • 4 stk pasjonsfrukt
  • mango, i skiver/biter til servering
  • chiafrø
  • nøtter, hakkede, for eksempel pistasj

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 - 2 stk mango, skrelt, kuttet og fryst
  • 1 stk banan, delt og fryst
  • 300 g yoghurt naturell
  • 1 dl kokosmelk, eller mandelmelk (kan sløyfes)
  • 1 - 2 ss honning, flytende
  • 4 stk pasjonsfrukt
  • mango, i skiver/biter til servering
  • chiafrø
  • nøtter, hakkede, for eksempel pistasj
Kjør mango, banan og yoghurt i en hurtigmikser til kremet konsistens. Juster tykkelsen med kokos eller mandelmelk, og juster sødmen med flytende honning hvis ønskelig. Fordel smoothien i skåler og topp med frisk pasjonsfrukt, mango, chiafrø og nøtter.
Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør mango, banan og yoghurt i en hurtigmikser til kremet konsistens. Juster tykkelsen med kokos eller mandelmelk, og juster sødmen med flytende honning hvis ønskelig. Fordel smoothien i skåler og topp med frisk pasjonsfrukt, mango, chiafrø og nøtter.
Tips! Bruk helst frossen mango og banan for en ekstra tykk og kremet konsistens. Har du ikke frossen frukt kan du eventuelt tilsette en håndfull isbiter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?