rask
vegetar

Quinoagrøt med kokos

20 min

En litt mer spennende start på dagen får du med denne quinoagrøten med chia og kokosmelk. Grøten toppes med mango og kokosflak, eventuelt annen topping etter ønske.

Tips: Bland gjerne mangobitene med litt honning/sirup og noen dråper limesaft.

504 har lagret denne
Quinoagrøt toppet med mangobiter og kokosflak
Foto: Johanna Siring

En litt mer spennende start på dagen får du med denne quinoagrøten med chia og kokosmelk. Grøten toppes med mango og kokosflak, eventuelt annen topping etter ønske.

Tips: Bland gjerne mangobitene med litt honning/sirup og noen dråper limesaft.

504 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 dl quinoa
  • 3 ss chiafrø
  • 4 dl vann
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 stk mango
  • kokosflak
  • honning, flytende, eller sirup
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl quinoa
  • 3 ss chiafrø
  • 4 dl vann
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 stk mango
  • kokosflak
  • honning, flytende, eller sirup
Skyll quinoaen godt under rennende vann.
Ha quinoaen over i en passende kjele sammen med chiafrø og vann. Kok opp, legg på lokk og la det småkok under lokk i cirka 15 minutter.
Rør inn kokosmelk og smak eventuelt til med litt honning eller sirup.
Rens og skjær mangoen i små biter og server grøten toppet med mangobiter og kokosflak.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll quinoaen godt under rennende vann.
Ha quinoaen over i en passende kjele sammen med chiafrø og vann. Kok opp, legg på lokk og la det småkok under lokk i cirka 15 minutter.
Rør inn kokosmelk og smak eventuelt til med litt honning eller sirup.
Rens og skjær mangoen i små biter og server grøten toppet med mangobiter og kokosflak.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?