Hell hasselnøttene over i en liten langpanne og rist nøttene i ovn i 12-15, eller til nøttene blir gylne og skallet sprekker. La de få avkjøle seg i noen minutter før du gnir hasselnøttene i et kjøkkenklede slik at skallet løsner. Fjern mest mulig av skallet.
Kjør nøttene i en hurtigmikser til nøttene er helt finmalte og nærmest tyktflytende. Bland inn kakao, vaniljesukker og sjokolade og kjør alt til en jevn blanding. Tilsett melis etter smak og avslutt med en klunk nøytral olje.
Hell «nutellaen» over på et passende glass og oppbevar den kjølig.
Bon appetit!
Varm ovnen til 180 grader.
Hell hasselnøttene over i en liten langpanne og rist nøttene i ovn i 12-15, eller til nøttene blir gylne og skallet sprekker. La de få avkjøle seg i noen minutter før du gnir hasselnøttene i et kjøkkenklede slik at skallet løsner. Fjern mest mulig av skallet.
Kjør nøttene i en hurtigmikser til nøttene er helt finmalte og nærmest tyktflytende. Bland inn kakao, vaniljesukker og sjokolade og kjør alt til en jevn blanding. Tilsett melis etter smak og avslutt med en klunk nøytral olje.
Hell «nutellaen» over på et passende glass og oppbevar den kjølig.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto