Rens og skjær løken i smale kløfter. Skjær hvitløken i tynne skiver og finsnitt chilien. Rens og skjær paprikaen i jevne biter. Varm en stor stekepanne med en god klunk olje. Tilsett løk, hvitløk, chili og paprika. Fres alt over middels varme til løken blir myk og lett gyllen (ikke stekt), cirka 10 minutter. Rør med jevne mellomrom. Tilsett tomatene, en god klype sukker og salt. La det hele putre i ca. 20 minutter til sausen er tykk som kompott. Rør jevnlig.
Varm ovnen til 200 grader. Ha grønnsaksblandingen over i en passende ildfast form, eller bruk flere mindre former. Legg noen nachochips langs med kanten hvis ønskelig. Dryss over osten og knekk i eggene. Bak formen i ca. 8 minutter, eller til egget har «satt» seg.
Topp med litt ekstra chili/chilisaus, hakket koriander og noen avokadoskiver før servering. Server limebåter og nachochips ved siden av.
Bon appetit!
Rens og skjær løken i smale kløfter. Skjær hvitløken i tynne skiver og finsnitt chilien. Rens og skjær paprikaen i jevne biter. Varm en stor stekepanne med en god klunk olje. Tilsett løk, hvitløk, chili og paprika. Fres alt over middels varme til løken blir myk og lett gyllen (ikke stekt), cirka 10 minutter. Rør med jevne mellomrom. Tilsett tomatene, en god klype sukker og salt. La det hele putre i ca. 20 minutter til sausen er tykk som kompott. Rør jevnlig.
Varm ovnen til 200 grader. Ha grønnsaksblandingen over i en passende ildfast form, eller bruk flere mindre former. Legg noen nachochips langs med kanten hvis ønskelig. Dryss over osten og knekk i eggene. Bak formen i ca. 8 minutter, eller til egget har «satt» seg.
Topp med litt ekstra chili/chilisaus, hakket koriander og noen avokadoskiver før servering. Server limebåter og nachochips ved siden av.