Her har du er en mettende yoghurt-frokost, som du lager på fem minutter. Ananas med litt mynte og ristede gresskarkjærner glasert i honning er perfekt med yoghurt til frokost. Oppskrift av Lise von Krogh, lisevonkrogh.wordpress.com
Her har du er en mettende yoghurt-frokost, som du lager på fem minutter. Ananas med litt mynte og ristede gresskarkjærner glasert i honning er perfekt med yoghurt til frokost. Oppskrift av Lise von Krogh, lisevonkrogh.wordpress.com
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.
Bon appetit!
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i gresskarkjerne.
La kjernene ligge på stekepannen og rist en gang i blant mens du renser og skjærer opp ananasen.
Bland hakket mynte inn med ananasen og legg det i bunnet av et glass eller i en skål. Legg yoghurt over.
Når gresskarkjernene begynner å poppe eller bli litt svidd, tar du stekepannen av platen. Ha på honning og bland godt.
Legg gresskarkjernene på en liten fjøl eller i en skål og la dem få avkjøle seg litt før du legger dem over yoghurten. De kan også stå i kjøleskapet i ett minutt.