rask
vegetar

Frokostpanne med egg og spinat

15 min

Egg, bacon og spinat er en perfekt frokostkombinasjon, spør du meg. Denne oppskriften passer perfekt for én veldig sulten person, eller til å dele min sin kjære på valentinsdagen. 

254 har lagret denne
Frokostpanne med egg og spinat

Egg, bacon og spinat er en perfekt frokostkombinasjon, spør du meg. Denne oppskriften passer perfekt for én veldig sulten person, eller til å dele min sin kjære på valentinsdagen. 

254 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 stykker egg
  • 200 g spinat
  • 2 stykker hvitløksfedd
  • 100 g bacon
  • 4 stykker reddik
  • 1 klype chiliflak
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper
  • 1 klatt smør, eller olje til steking
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker egg
  • 200 g spinat
  • 2 stykker hvitløksfedd
  • 100 g bacon
  • 4 stykker reddik
  • 1 klype chiliflak
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper
  • 1 klatt smør, eller olje til steking
Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Vask spinaten, finhakk hvitløk, snitt reddik og del bacon i mindre biter.
Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Vask spinaten, finhakk hvitløk, snitt reddik og del bacon i mindre biter.
Start med å frese bacon og hvitløk i litt smør eller olje. Når baconet er klart tilsetter du spinaten. Dryss litt tørket chili, salt og pepper over og rør rundt til spinaten har falt sammen. Lag to groper i spinaten og knekk eggene oppi. Skru ned temperaturen og stek videre til eggene har fått ønsket konsistens.
Topp retten med reddikskiver!
Topp retten med reddikskiver!
woman cooking

Bon appetit!

Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Vask spinaten, finhakk hvitløk, snitt reddik og del bacon i mindre biter.
Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Vask spinaten, finhakk hvitløk, snitt reddik og del bacon i mindre biter.
Start med å frese bacon og hvitløk i litt smør eller olje. Når baconet er klart tilsetter du spinaten. Dryss litt tørket chili, salt og pepper over og rør rundt til spinaten har falt sammen. Lag to groper i spinaten og knekk eggene oppi. Skru ned temperaturen og stek videre til eggene har fått ønsket konsistens.
Topp retten med reddikskiver!
Topp retten med reddikskiver!
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?