Kjøleskapsgrøt med bringebær, kesam og hampfrø

9 h
Lagret av 887 brukere
Kjøleskapsgrøt med bringebær, kesam og hampfrø
Lagret av 887 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1.5 dl havregryn
  • 1 ts kanel
  • 5 stk bringebær, frysetørkede
  • 1 klype salt
  • 1 dl vaniljekesam
  • 1 dl melk
  • 1 ss hampfrø
  • 0.5 stk eple, til servering, og litt ekstra kanel

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl havregryn
  • 1 ts kanel
  • 5 stk bringebær, frysetørkede
  • 1 klype salt
  • 1 dl vaniljekesam
  • 1 dl melk
  • 1 ss hampfrø
  • 0.5 stk eple, til servering, og litt ekstra kanel
Bland sammen havregryn, kanel, salt, bringebær, kesam og melk i et passende glass eller lignende. Dekk til med lokk eller plastfilm og la blandingen stå i kjøleskapet natten over.
Rør godt rundt før servering og topp med hampfrø, epleskiver og et lett dryss med kanel.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen havregryn, kanel, salt, bringebær, kesam og melk i et passende glass eller lignende. Dekk til med lokk eller plastfilm og la blandingen stå i kjøleskapet natten over.
Rør godt rundt før servering og topp med hampfrø, epleskiver og et lett dryss med kanel.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?