Kjøleskapsgrøt med bringebær, kesam og hampfrø
Lyst på noe superenkelt og godt til frokost? Denne grøten lager seg selv over natten, det er en over-natten-grøt, eller kjøleskapsgrøt, som du smeller sammen kvelden før - og så er den klar til servering når du er klar til frokost. Variasjonsmulighetene er enorme, med utgangspunkt i omtrent 1 del havregryn og 2 deler væske kan du mikse til den varianten du liker best selv. Denne er lager du med bringebær, kesam og hampfrø.
Synes du grøt er best varm kan du bare varme litt på det ferdige resultatet.
Lyst på noe superenkelt og godt til frokost? Denne grøten lager seg selv over natten, det er en over-natten-grøt, eller kjøleskapsgrøt, som du smeller sammen kvelden før - og så er den klar til servering når du er klar til frokost. Variasjonsmulighetene er enorme, med utgangspunkt i omtrent 1 del havregryn og 2 deler væske kan du mikse til den varianten du liker best selv. Denne er lager du med bringebær, kesam og hampfrø.
Synes du grøt er best varm kan du bare varme litt på det ferdige resultatet.
Ingredienser
- 1.5 dl havregryn
- 1 ts kanel
- 5 stk bringebær, frysetørkede
- 1 klype salt
- 1 dl vaniljekesam
- 1 dl melk
- 1 ss hampfrø
- 0.5 stk eple, til servering, og litt ekstra kanel
Slik gjør du:
- 1.5 dl havregryn
- 1 ts kanel
- 5 stk bringebær, frysetørkede
- 1 klype salt
- 1 dl vaniljekesam
- 1 dl melk
- 1 ss hampfrø
- 0.5 stk eple, til servering, og litt ekstra kanel
