Hjemmelaget granola
Granola, eller müesli som det heter på norsk, er lett å lage selv og blir fantastisk mye bedre enn den du kjøper. Server den med yoghurt, honning og friske bær, så har du den ultimate frokosten.
Oppskriften viser Ida i programmet "Idas fristelser" på TV6. For video av fremgangsmåte og andre baketips - se alle episodene her.
Foto: Rune Bendiksen/TV3
Granola, eller müesli som det heter på norsk, er lett å lage selv og blir fantastisk mye bedre enn den du kjøper. Server den med yoghurt, honning og friske bær, så har du den ultimate frokosten.
Oppskriften viser Ida i programmet "Idas fristelser" på TV6. For video av fremgangsmåte og andre baketips - se alle episodene her.
Foto: Rune Bendiksen/TV3
- 150 g havregryn
- 50 g linfrø
- 50 g solsikkekjerner
- 50 g sesamfrø
- 50 g gresskarkjerner
- 75 g valnøtter
- 75 g hasselnøtter
- 50 g pekannøtter
- 2 ts vaniljesukker
- 1 dl honning
- 1.5 ss brunt sukker
- 150 g havregryn
- 50 g linfrø
- 50 g solsikkekjerner
- 50 g sesamfrø
- 50 g gresskarkjerner
- 75 g valnøtter
- 75 g hasselnøtter
- 50 g pekannøtter
- 2 ts vaniljesukker
- 1 dl honning
- 1.5 ss brunt sukker
Stek i 50-60 minutter. Rør litt rundt i nøtteblandingen hvert 20. minutt.

Bon appetit!
Stek i 50-60 minutter. Rør litt rundt i nøtteblandingen hvert 20. minutt.