Havregrøt er en fantastisk frokost fordi den metter gjennom hele dagen. Gjør den litt ekstra lekker med denne luksusvarianten med kokosmelk og stekte epler. Supergodt!
Havregrøt er en fantastisk frokost fordi den metter gjennom hele dagen. Gjør den litt ekstra lekker med denne luksusvarianten med kokosmelk og stekte epler. Supergodt!
Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.
Bon appetit!
Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.