rask
vegetar

Havregrøt med kokos og stekte epler

15 min
737 har lagret denne
Havregrøt med kokos og stekte epler
737 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 dl havregryn
  • 3 ss solsikkefrø, og/eller gresskarkjerner
  • 2 ss linfrø
  • 30 g rosiner, gjerne gule
  • 3 dl melk
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 klype salt
  • 1 stk eple
  • smør
  • brunt sukker
  • kokos, revet
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 dl havregryn
  • 3 ss solsikkefrø, og/eller gresskarkjerner
  • 2 ss linfrø
  • 30 g rosiner, gjerne gule
  • 3 dl melk
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 klype salt
  • 1 stk eple
  • smør
  • brunt sukker
  • kokos, revet
Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.
woman cooking

Bon appetit!

Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?