Til hovedinnhold

Eggende katt

10 min

La deg friste til en proteinrik frokost av denne eggende katten!

Lagret av 59 brukere
Eggende katt

La deg friste til en proteinrik frokost av denne eggende katten!

Lagret av 59 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk egg, hardkokt
  • 2 ss kremost naturell, med urter
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 3 stk rosiner
  • agurk, en bit

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk egg, hardkokt
  • 2 ss kremost naturell, med urter
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 3 stk rosiner
  • agurk, en bit
Hardkok et (eller flere) egg. Min favorittmetode er å dekke egget med kaldt vann, koke det opp, og deretter ta kasserollen av platen. Dekk kasserollen med et lokk og la det stå i 12 minutter før du skyller egget i kaldt rennende vann. Skrell etter nedkjøling.
Hardkok et (eller flere) egg. Min favorittmetode er å dekke egget med kaldt vann, koke det opp, og deretter ta kasserollen av platen. Dekk kasserollen med et lokk og la det stå i 12 minutter før du skyller egget i kaldt rennende vann. Skrell etter nedkjøling.
Legg egget på langs i en eggedeler så du får fine avlange skiver.
Legg egget på langs i en eggedeler så du får fine avlange skiver.
Rist et rundstykke og smør på kremost. Jeg har brukt en type med urter.
Rist et rundstykke og smør på kremost. Jeg har brukt en type med urter.
Plasser eggeskivene forsiktig på rundstykkebitene som på bildet. Skivene som skal bli ører kan gjerne «spisses litt» ved å kutte dem med en kniv.
Plasser eggeskivene forsiktig på rundstykkebitene som på bildet. Skivene som skal bli ører kan gjerne «spisses litt» ved å kutte dem med en kniv.
Lag en hale ved å fjerne eggeplommen fra en eggeskive og skjære den til. Munnen lages på samme måte. Bruk biter av eggeplomme til å lage potene. Sett til slutt på øyne av gresskarkjerner med rosinbiter (eller oliven) på. Ekstra pynt som tunge og agurk-gress kan sette på til slutt. Et lite dryss med salt over eggene gjør det hele ekstra godt.
Lag en hale ved å fjerne eggeplommen fra en eggeskive og skjære den til. Munnen lages på samme måte. Bruk biter av eggeplomme til å lage potene. Sett til slutt på øyne av gresskarkjerner med rosinbiter (eller oliven) på. Ekstra pynt som tunge og agurk-gress kan sette på til slutt. Et lite dryss med salt over eggene gjør det hele ekstra godt.
woman cooking

Bon appetit!

Hardkok et (eller flere) egg. Min favorittmetode er å dekke egget med kaldt vann, koke det opp, og deretter ta kasserollen av platen. Dekk kasserollen med et lokk og la det stå i 12 minutter før du skyller egget i kaldt rennende vann. Skrell etter nedkjøling.
Hardkok et (eller flere) egg. Min favorittmetode er å dekke egget med kaldt vann, koke det opp, og deretter ta kasserollen av platen. Dekk kasserollen med et lokk og la det stå i 12 minutter før du skyller egget i kaldt rennende vann. Skrell etter nedkjøling.
Legg egget på langs i en eggedeler så du får fine avlange skiver.
Legg egget på langs i en eggedeler så du får fine avlange skiver.
Rist et rundstykke og smør på kremost. Jeg har brukt en type med urter.
Rist et rundstykke og smør på kremost. Jeg har brukt en type med urter.
Plasser eggeskivene forsiktig på rundstykkebitene som på bildet. Skivene som skal bli ører kan gjerne «spisses litt» ved å kutte dem med en kniv.
Plasser eggeskivene forsiktig på rundstykkebitene som på bildet. Skivene som skal bli ører kan gjerne «spisses litt» ved å kutte dem med en kniv.
Lag en hale ved å fjerne eggeplommen fra en eggeskive og skjære den til. Munnen lages på samme måte. Bruk biter av eggeplomme til å lage potene. Sett til slutt på øyne av gresskarkjerner med rosinbiter (eller oliven) på. Ekstra pynt som tunge og agurk-gress kan sette på til slutt. Et lite dryss med salt over eggene gjør det hele ekstra godt.
Lag en hale ved å fjerne eggeplommen fra en eggeskive og skjære den til. Munnen lages på samme måte. Bruk biter av eggeplomme til å lage potene. Sett til slutt på øyne av gresskarkjerner med rosinbiter (eller oliven) på. Ekstra pynt som tunge og agurk-gress kan sette på til slutt. Et lite dryss med salt over eggene gjør det hele ekstra godt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?