Steg 1: Finn frem ingrediensene: kiwi, klementin, rosiner og mynteblader (hvis du har, helt frivillig).
Steg 2: Skrell klementinen og del opp i båter. Del en av båtene i to til nebb. Ta skallet av kiwien og skjær til en oval og en runding.
Steg 3: Sett sammen fuglekroppen på en tallerken.
Steg 4: Legg på en rosin som øye. Skjær til to rosiner til som bein. Pynt så ekstra opp ved å legge kiwistrimler som grein og lys opp med mynteblader (smaker supert med frukt!).
Bon appetit!
Steg 1: Finn frem ingrediensene: kiwi, klementin, rosiner og mynteblader (hvis du har, helt frivillig).
Steg 2: Skrell klementinen og del opp i båter. Del en av båtene i to til nebb. Ta skallet av kiwien og skjær til en oval og en runding.
Steg 3: Sett sammen fuglekroppen på en tallerken.
Steg 4: Legg på en rosin som øye. Skjær til to rosiner til som bein. Pynt så ekstra opp ved å legge kiwistrimler som grein og lys opp med mynteblader (smaker supert med frukt!).