Ingredienser
1
porsjoner
- 1 skive(r) Polarbrød
- 2 ss kremost
- 1 stk gulrot, liten
- 1 stk cherrytomater
- 5 cm stangselleri
- 2 stykker sorte oliven
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 skive(r) Polarbrød
- 2 ss kremost
- 1 stk gulrot, liten
- 1 stk cherrytomater
- 5 cm stangselleri
- 2 stykker sorte oliven
Steg 1: Del et rund brød i to på midten. En vanlig brødskive duger også.
Steg 2: Legg halvdelene mot hverandre og form til sommerfuglvinger ved å skjære ut små trekanter på sidene.
Steg 3: Smør jevnt på med pålegg, jeg har brukt kremost.
Steg 4: Finn frem grønnsaker som er runde i formen og skjær dem opp i skiver. Jeg har brukt gulrot, cherrytomat, stangselleri og svart oliven.
Steg 5: Pynt sommerfuglen med vakre og næringsrike farger. Et lite blomsterbed gjør seg også til slutt om du har tid.

Bon appetit!
Steg 1: Del et rund brød i to på midten. En vanlig brødskive duger også.
Steg 2: Legg halvdelene mot hverandre og form til sommerfuglvinger ved å skjære ut små trekanter på sidene.
Steg 3: Smør jevnt på med pålegg, jeg har brukt kremost.
Steg 4: Finn frem grønnsaker som er runde i formen og skjær dem opp i skiver. Jeg har brukt gulrot, cherrytomat, stangselleri og svart oliven.
Steg 5: Pynt sommerfuglen med vakre og næringsrike farger. Et lite blomsterbed gjør seg også til slutt om du har tid.