Til hovedinnhold

Reven sier «God frokost!»

15 min
4 varer
19
Reven sier «God frokost!»

Inspirert av Ylvis sin nye superhit og de smakfulle plommene som det bugner over av i butikkene for tiden, møt plommereven!
Nyt en deilig plommesnack mens du funderer på hva reven egentlig sier, oppfordrer matkunstner Ida Frosk.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1.5 stk plommer
  • 2 stykker blåbær, tørkede
  • 0.5 stk svisker
  • 2 ss vaniljekesam, eller yoghurt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 stk plommer
  • 2 stykker blåbær, tørkede
  • 0.5 stk svisker
  • 2 ss vaniljekesam, eller yoghurt
Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
woman cooking

Bon appetit!

Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?