Inspirert av Ylvis sin nye superhit og de smakfulle plommene som det bugner over av i butikkene for tiden, møt plommereven! Nyt en deilig plommesnack mens du funderer på hva reven egentlig sier, oppfordrer matkunstner Ida Frosk.
Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
Bon appetit!
Steg 1: Velg ut noen smakfulle norske plommer. Del dem i to på langs og fjern steinen. Halvparten av den ene halvdelen kuttes i 6 biter som vist. 2 av disse blir ører, mens de fire i midten er bein. Halen skjæres fra den andre fjerdedelen.
Steg 2: Legg plommene på en tallerken som vist, med én plomme som hode og kropp, og den andre som kroppsdeler.
Steg 3: Sett inn to tørkede blåbær som øyne, og skjær av en liten sviskebit som nese. For å lage de lyse markeringene som rever har, bruk en skarp kniv til å fjerne plommeskallet inne i ørene, ved munnpartiet og på tuppen av halen. Pynt med et landskap av vaniljekesam- eller yoghurt som du spruter ut med en spruteflaske eller liten pose.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto