Gulrotkakegrøt
– Gulrotkake er en av mine absolutte favorittkaker! Her får jeg smaken av gulrotkake i en herlig, enkel og næringsrik frokost. Denne ble raskt en slager da jeg delte den på Instagram, og det forstår jeg, for den gir virkelig en nydelig start på dagen! skriver Emilie «Voe» Nereng som står bak oppskriften.
Havregryn er en god kilde til både fiber og protein, og sammen med revet gulrot metter denne grøten ekstra godt. Gulroten gir overraskende nok også grøten en naturlig sødme og en ekstraordinær god smak som passer godt med gresk yoghurt og lønnesirup.
– Gulrotkake er en av mine absolutte favorittkaker! Her får jeg smaken av gulrotkake i en herlig, enkel og næringsrik frokost. Denne ble raskt en slager da jeg delte den på Instagram, og det forstår jeg, for den gir virkelig en nydelig start på dagen! skriver Emilie «Voe» Nereng som står bak oppskriften.
Havregryn er en god kilde til både fiber og protein, og sammen med revet gulrot metter denne grøten ekstra godt. Gulroten gir overraskende nok også grøten en naturlig sødme og en ekstraordinær god smak som passer godt med gresk yoghurt og lønnesirup.
- 40 g havregryn
- 1 ss kokosmasse, kan sløyfes
- 1 ts sukrin gold, eller annet sukker
- 0.5 ts salt
- 1 ts kanel
- 1 dl vann
- 2 dl melk, bruk den melken/plantemelken du ønsker
- 0.5 stk gulrot, revet
Topping
- 1 ss gresk yoghurt, evt kesam
- 1 ts lønnesirup
- 4 - 5 stk valnøtter
- fiken, kan sløyfes
- 40 g havregryn
- 1 ss kokosmasse, kan sløyfes
- 1 ts sukrin gold, eller annet sukker
- 0.5 ts salt
- 1 ts kanel
- 1 dl vann
- 2 dl melk, bruk den melken/plantemelken du ønsker
- 0.5 stk gulrot, revet
Topping
- 1 ss gresk yoghurt, evt kesam
- 1 ts lønnesirup
- 4 - 5 stk valnøtter
- fiken, kan sløyfes
