rask

Torsk og grønnsaker bakt i mikrobølgovn

15 min
Lagret av 235 brukere
Torsk og grønnsaker bakt i mikrobølgovn
Foto: Jan Inge Haga/Nofima
Lagret av 235 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 150 g torsk
  • 1 stk sjalottløk
  • 0.25 stykker fennikel
  • 3 stykker småtomater
  • 0.5 stk sitron
  • 1 kvast persille
  • 1 ss olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g torsk
  • 1 stk sjalottløk
  • 0.25 stykker fennikel
  • 3 stykker småtomater
  • 0.5 stk sitron
  • 1 kvast persille
  • 1 ss olivenolje
  • salt
  • pepper
Legg en stor firkant med bakepapir på en tallerken.
Skrell og kutt løk og fennikel i tynne skiver, og legg dette på den ene siden av bakepapiret.
Legg fiskebiten oppå grønnsakene og strø over salt, pepper og olivenolje.
Del tomatene i to og legg dem rundt fisken. Kutt persille og strø den over fisken.
Skjær sitronen i skiver. Legg noen skiver på toppen og klem resten av sitronsaften over fisken.
Brett sammen bakepapiret, slik at det lukker seg som en pakke rundt fisken.
Legg tallerkenen med fiskepakken på inn i mikroovnen og kjør på 500 W i 2,5 min.
Vær forsiktig når du åpner fiskepakken, for det er varm damp inne i pakken.
woman cooking

Bon appetit!

Legg en stor firkant med bakepapir på en tallerken.
Skrell og kutt løk og fennikel i tynne skiver, og legg dette på den ene siden av bakepapiret.
Legg fiskebiten oppå grønnsakene og strø over salt, pepper og olivenolje.
Del tomatene i to og legg dem rundt fisken. Kutt persille og strø den over fisken.
Skjær sitronen i skiver. Legg noen skiver på toppen og klem resten av sitronsaften over fisken.
Brett sammen bakepapiret, slik at det lukker seg som en pakke rundt fisken.
Legg tallerkenen med fiskepakken på inn i mikroovnen og kjør på 500 W i 2,5 min.
Vær forsiktig når du åpner fiskepakken, for det er varm damp inne i pakken.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?