Thaifiskekaker, eller Tod Mun Goong, er en litt annerledes fiskekakeopplevelse. Krydre fiskekakene med rød karripasta og limeblader, og server dem på pinne med en frisk chilisaus å dyppe i.
Thaifiskekaker, eller Tod Mun Goong, er en litt annerledes fiskekakeopplevelse. Krydre fiskekakene med rød karripasta og limeblader, og server dem på pinne med en frisk chilisaus å dyppe i.
Skjær fisk og reker i biter. Ha bitene over i en hurtigmikser sammen med salt, karripasta, egg og potetmel. Kjør blandingen til en glatt og jevn farse.
Tilsett fiskesaus, sukker og koriander, og kjør alt raskt sammen.
Form farsen til 10 like store fiskeboller med fuktige hender. Stikk et sitrongress ned i hver bolle og klem farsen forsiktig rundt sitrongresset.
La fiskekakene hvile i kjøleskapet frem til steking.
Rør sammen alle ingrediensene til sausen.
Stek fiskekakene i litt olje i en stor stekepanne på høy varme i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gjennomstekte og pent gylne.
Serveres straks sammen med chilisausen.
Bon appetit!
Fjern stilken på limebladene og finhakk bladene.
Skjær fisk og reker i biter. Ha bitene over i en hurtigmikser sammen med salt, karripasta, egg og potetmel. Kjør blandingen til en glatt og jevn farse.
Tilsett fiskesaus, sukker og koriander, og kjør alt raskt sammen.
Form farsen til 10 like store fiskeboller med fuktige hender. Stikk et sitrongress ned i hver bolle og klem farsen forsiktig rundt sitrongresset.
La fiskekakene hvile i kjøleskapet frem til steking.
Rør sammen alle ingrediensene til sausen.
Stek fiskekakene i litt olje i en stor stekepanne på høy varme i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gjennomstekte og pent gylne.
Serveres straks sammen med chilisausen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto