Torsk i tomat er en superenkel middag som du får ferdig på 30 minutter! Dette er den perfekte løsningen når du har lite plass, lite kjøkkenutstyr, lite tid eller liten lyst til å vaske opp.
Torsk i tomat er en superenkel middag som du får ferdig på 30 minutter! Dette er den perfekte løsningen når du har lite plass, lite kjøkkenutstyr, lite tid eller liten lyst til å vaske opp.
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god skvett olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge.
Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 minutter. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene med skinnsiden opp, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk eller aluminiumsfolie. La det putre ved middels varme i ca. 10 minutter. Fisken er klar når skinnet enkelt kan dras av.
Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken.
Bon appetit!
Del torskefileten i fire jevne stykker.
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god skvett olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge.
Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 minutter. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene med skinnsiden opp, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk eller aluminiumsfolie. La det putre ved middels varme i ca. 10 minutter. Fisken er klar når skinnet enkelt kan dras av.
Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto