Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir. Del fileten i fire jevne stykker.
Skjær baconet i små biter, grovhakk kapersen, finsnitt vårløken og finhakk hvitløken. Fres baconet i smøret, la det steke over middels varme til baconet er sprøtt og smøret er blitt gyllenbrunt. Bland inn kapers, vårløk, hvitløk og sitronskall. Tilsett hakket dill rett før servering.
Ha litt olje i en stor og varm stekepanne. Legg i fiskestykkene, med skinnsiden ned i pannen. Stek på skinnsiden i ca 5 minutter over middels høy varme. Når skinnet er sprøtt og gyllent, snur du fisken og steker et par minutter på den andre siden. Torsken er klar i det øyeblikket den flaker seg ved et lett trykk.
Bon appetit!
Dryss fileten med et jevnt lag grovt salt. La den ligge med saltet på i ca. 20 minutter. Skyll fisken godt i kaldt vann og klapp fileten tørr med kjøkkenpapir. Del fileten i fire jevne stykker.
Skjær baconet i små biter, grovhakk kapersen, finsnitt vårløken og finhakk hvitløken. Fres baconet i smøret, la det steke over middels varme til baconet er sprøtt og smøret er blitt gyllenbrunt. Bland inn kapers, vårløk, hvitløk og sitronskall. Tilsett hakket dill rett før servering.
Ha litt olje i en stor og varm stekepanne. Legg i fiskestykkene, med skinnsiden ned i pannen. Stek på skinnsiden i ca 5 minutter over middels høy varme. Når skinnet er sprøtt og gyllent, snur du fisken og steker et par minutter på den andre siden. Torsken er klar i det øyeblikket den flaker seg ved et lett trykk.