Asiatisk-inspirert dampet torsk med avokado- og mangosalat
Lag asiatisk-inspirert dampet torsk med avokado- og mangosalat hvis du er glad i asiatisk mat!
Dampet mat har lenge vært kjent for sin helsevennlige effekt, og mange har også gått til anskaffelse av en dampovn på hjemmekjøkkenet. For oss som ikke har det, kan det være greit å vite at det finnes mange andre muligheter, som for eksempel å dampe maten i en god gammeldags fiskegryte, dampkjele eller en bambusgryte.
Lag asiatisk-inspirert dampet torsk med avokado- og mangosalat hvis du er glad i asiatisk mat!
Dampet mat har lenge vært kjent for sin helsevennlige effekt, og mange har også gått til anskaffelse av en dampovn på hjemmekjøkkenet. For oss som ikke har det, kan det være greit å vite at det finnes mange andre muligheter, som for eksempel å dampe maten i en god gammeldags fiskegryte, dampkjele eller en bambusgryte.
- 4 stykker torskefilet, fine stykker, eller annen hvit fisk
- 1 bunt vårløk
- 1 stk pak choy
- 0.5 - 1 stk rød chili, finsnittet
- 1 stk lime, i tynne skiver
- 2 ss sesamfrø, sorte og lyse
- 1 - 2 ts ingefær, revet, frisk
- 4 ss soyasaus
- koriander, frisk
Avokado- og mangosalat
- 1 stk avokado
- 0.5 stk mango
- 0.5 stk rødløk, finhakket
- 1 ts rød chili
- 1 håndfull koriander, frisk, hakket
- sesamfrø
- 4 stykker torskefilet, fine stykker, eller annen hvit fisk
- 1 bunt vårløk
- 1 stk pak choy
- 0.5 - 1 stk rød chili, finsnittet
- 1 stk lime, i tynne skiver
- 2 ss sesamfrø, sorte og lyse
- 1 - 2 ts ingefær, revet, frisk
- 4 ss soyasaus
- koriander, frisk
Avokado- og mangosalat
- 1 stk avokado
- 0.5 stk mango
- 0.5 stk rødløk, finhakket
- 1 ts rød chili
- 1 håndfull koriander, frisk, hakket
- sesamfrø
