rask

Tikka-torsk på nanbrød

30 min
Lagret av 1306 brukere
Tikka torsk på nanbrød
Foto: Silje Sandberg
Lagret av 1306 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ss malt koriander
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 0.5 ts muskatnøtt
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts kanel
  • 1 ts spisskummen
  • 0.5 ts kajennepepper

Yoghurtdressing

  • 200 g gresk yoghurt
  • 1 håndfull mynte, finhakket
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ss honning
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • 4 stykker nanbrød
  • spinat
  • 1 stk rødløk, i skiver
  • mynte

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g torskefilet
  • 1 ss malt koriander
  • 2 ss paprikapulver
  • 1 ts gurkemeie
  • 0.5 ts muskatnøtt
  • 0.5 ts kardemomme
  • 0.5 ts kanel
  • 1 ts spisskummen
  • 0.5 ts kajennepepper

Yoghurtdressing

  • 200 g gresk yoghurt
  • 1 håndfull mynte, finhakket
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ss honning
  • salt og kvernet pepper

Til servering

  • 4 stykker nanbrød
  • spinat
  • 1 stk rødløk, i skiver
  • mynte
Forvarm stekeovnen til 180 grader.
Bland sammen alt krydderet med olivenolje.
Pensle torskefiletene med marinaden og legg de i en ildfast form. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter, avhengig av tykkelsen på filetene.
Når det gjenstår 3-4 minutter av steketiden til torsken, kan du legge inn nanbrødene i ovnen.
Server nanbrød med yoghurtdressing, spinat, løk og fisk. Pynt med mynte på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen til 180 grader.
Bland sammen alt krydderet med olivenolje.
Pensle torskefiletene med marinaden og legg de i en ildfast form. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter, avhengig av tykkelsen på filetene.
Når det gjenstår 3-4 minutter av steketiden til torsken, kan du legge inn nanbrødene i ovnen.
Server nanbrød med yoghurtdressing, spinat, løk og fisk. Pynt med mynte på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?