Einebærgravet fjellørret
Einebærgravet fjellørret er utrolig godt og passer som forrett til alle menyer. Graving av fisk er nokså tidkrevende, men absolutt ikke vanskelig. Fileter av fjellørret går ganske raskt sammenlignet med tykkere fiskestykker. Begynn et par dager i forveien, så er du på den sikre siden. Server gravet fjellørret med krotakake, litt salat og sennepssaus eller lefse, rømme, sennep og agurksalat. Små terninger av syrlig eple sammen med litt finhakket rødløk er også et godt tilbehør.
Einebærgravet fjellørret holder seg opptil 5-6 dager i kjøleskap.
Einebærgravet fjellørret er utrolig godt og passer som forrett til alle menyer. Graving av fisk er nokså tidkrevende, men absolutt ikke vanskelig. Fileter av fjellørret går ganske raskt sammenlignet med tykkere fiskestykker. Begynn et par dager i forveien, så er du på den sikre siden. Server gravet fjellørret med krotakake, litt salat og sennepssaus eller lefse, rømme, sennep og agurksalat. Små terninger av syrlig eple sammen med litt finhakket rødløk er også et godt tilbehør.
Einebærgravet fjellørret holder seg opptil 5-6 dager i kjøleskap.
Einebærgravet fjellørret
- 1 kg fjellørret
- 1 ts hel sort pepper, Grovknust
- 10 g einebær, Grovknust
- 20 g salt
- 20 g sukker
- 1 bunt dill, En liten bunt
Agurksalat
- 1 stk agurk
- 4 stykker reddik
- 2 ss sukker
- 2 ss eddik 7%
- 4 ss vann
- dill
Einebærgravet fjellørret
- 1 kg fjellørret
- 1 ts hel sort pepper, Grovknust
- 10 g einebær, Grovknust
- 20 g salt
- 20 g sukker
- 1 bunt dill, En liten bunt
Agurksalat
- 1 stk agurk
- 4 stykker reddik
- 2 ss sukker
- 2 ss eddik 7%
- 4 ss vann
- dill
Agurksalat
