Kok nypoteter eller ris i salt vann, i omtrent tyve minutter eller til mørt.
Salt og pepre fisken og varm smøret i en stekepanne. Stek fisken i et til to minutter på hver side. ha fisken over i en ildfast form og stek den ferdig i ovnen i 8–10 minutter eller til den begynner å flakes opp når du pirker borti med en gaffel. Ta formen ut av ovnen, dekk med folie og la fisken hvile i et par minutter før servering.
Server fisken på en seng av poteter, eller ris, med raust med sitron- og smørsaus, sitronskiver og litt frisk dill.
Sitron- og smørsaus
Ha sitronsaft, vin og sjalottløk i en liten kjele og kok opp over medium varme. Reduser væsken til det er omtrent en spiseskje igjen. Ha i smøret, en terning av gangen, mens du stadig pisker. Fortsett til alt smøret er pisket inn. ta sausen av platen, og smak til med salt, pepper og frisk dill.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kok nypoteter eller ris i salt vann, i omtrent tyve minutter eller til mørt.
Salt og pepre fisken og varm smøret i en stekepanne. Stek fisken i et til to minutter på hver side. ha fisken over i en ildfast form og stek den ferdig i ovnen i 8–10 minutter eller til den begynner å flakes opp når du pirker borti med en gaffel. Ta formen ut av ovnen, dekk med folie og la fisken hvile i et par minutter før servering.
Server fisken på en seng av poteter, eller ris, med raust med sitron- og smørsaus, sitronskiver og litt frisk dill.
Sitron- og smørsaus
Ha sitronsaft, vin og sjalottløk i en liten kjele og kok opp over medium varme. Reduser væsken til det er omtrent en spiseskje igjen. Ha i smøret, en terning av gangen, mens du stadig pisker. Fortsett til alt smøret er pisket inn. ta sausen av platen, og smak til med salt, pepper og frisk dill.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto