Varmrøkt makrell med kremete rotgrønnsaker
Lag varmrøkt makrell til middag!
Sensommeren er tiden for å tyne sommeren i det lengste, gjerne med sene kvelder på terrassen eller late fisketurer. Er du heldig å få makrell på kroken, anbefales det å forsøke å varmrøke denne. Makrellen er nemlig både et deilig vårtegn og en fin avslutning på sommeren.
Du trenger røkspon for å lage varmrøkt makrell på grillen.
Lag varmrøkt makrell til middag!
Sensommeren er tiden for å tyne sommeren i det lengste, gjerne med sene kvelder på terrassen eller late fisketurer. Er du heldig å få makrell på kroken, anbefales det å forsøke å varmrøke denne. Makrellen er nemlig både et deilig vårtegn og en fin avslutning på sommeren.
Du trenger røkspon for å lage varmrøkt makrell på grillen.
- 2 - 4 stykker makrell
- salt, grovt
- 3 stykker gulrot
- 2 stykker pastinakk
- 1 stk rødløk
- 3 dl fløte
- salt
- pepper
- smør, til steking
- 2 - 4 stykker makrell
- salt, grovt
- 3 stykker gulrot
- 2 stykker pastinakk
- 1 stk rødløk
- 3 dl fløte
- salt
- pepper
- smør, til steking
