Krydre fiskestykkene/skivene med salt og pepper. Varm en liten klunk olje i en stekepanne og brun fisken raskt på begge sider. Løft fisken over på en tallerken så lenge.
Ha en klatt smør i den varme pannen (ikke vask den) og tilsett løk og hvitløk. La det surre under omrøring til løken blir myk og gyllen. Ha i ingefær, spisskummen og koriander. La det frese videre i et minutt under omrøring.
Rør inn curry paste og tomatpure, fres alt sammen videre i et par minutter. Tilsett buljong, kokosmelk og tomater. La alt putre sammen i 3-5 minutter.
Rør inn peanøttsmør, fiskesaus og brokkolini/brokkoli. Rør til slutt inn spinat og makaroni. Legg fisken tilbake i pannen og la alt få putre sammen i et par minutter.
Press over limesaft og dryss over litt hakkede peanøtter og urter før servering.
Bon appetit!
Krydre fiskestykkene/skivene med salt og pepper. Varm en liten klunk olje i en stekepanne og brun fisken raskt på begge sider. Løft fisken over på en tallerken så lenge.
Ha en klatt smør i den varme pannen (ikke vask den) og tilsett løk og hvitløk. La det surre under omrøring til løken blir myk og gyllen. Ha i ingefær, spisskummen og koriander. La det frese videre i et minutt under omrøring.
Rør inn curry paste og tomatpure, fres alt sammen videre i et par minutter. Tilsett buljong, kokosmelk og tomater. La alt putre sammen i 3-5 minutter.
Rør inn peanøttsmør, fiskesaus og brokkolini/brokkoli. Rør til slutt inn spinat og makaroni. Legg fisken tilbake i pannen og la alt få putre sammen i et par minutter.
Press over limesaft og dryss over litt hakkede peanøtter og urter før servering.