Wraps med røkelaks og kremost
Hjemmebakte lefser gjør disse lakserullene ekstra gode. De tåler et opphold i sekken hvis du for eksempel skal ta dem med på tur eller i parken, og egner seg også ypperlig som tapas.
Med ferdige tortillalefser eller lefser tar tilberedningen kun noen få minutter, men hvis du baker lefsene selv, kommer du ikke til å angre på det! Disse kan lages som både wraps og som klassiske lefseruller.
Fyll flere lefser når du først er i gang, eller pakk de som blir til overs godt inn til senere bruk. De kan også fryses. Ramsløk er nydelig sammen med røkt laks eller ørret, så bland gjerne litt hakket ramsløk eller ramsløkpuré sammen med kremosten.
Lefseoppskriften gir 12-14 lefser.
Hjemmebakte lefser gjør disse lakserullene ekstra gode. De tåler et opphold i sekken hvis du for eksempel skal ta dem med på tur eller i parken, og egner seg også ypperlig som tapas.
Med ferdige tortillalefser eller lefser tar tilberedningen kun noen få minutter, men hvis du baker lefsene selv, kommer du ikke til å angre på det! Disse kan lages som både wraps og som klassiske lefseruller.
Fyll flere lefser når du først er i gang, eller pakk de som blir til overs godt inn til senere bruk. De kan også fryses. Ramsløk er nydelig sammen med røkt laks eller ørret, så bland gjerne litt hakket ramsløk eller ramsløkpuré sammen med kremosten.
Lefseoppskriften gir 12-14 lefser.
- 300 g røkelaks
- 200 g kremost naturell
- 1 stk rødløk
- 3 ss gressløk, og/eller dill/basilikum, hakket
- 4 blad crispisalat
- 0.5 stk agurk
- spirer, kan sløyfes
- pepper
Lefser
- 7.5 dl hvetemel
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 2.5 dl vann
- 3 ss nøytral olje
- 300 g røkelaks
- 200 g kremost naturell
- 1 stk rødløk
- 3 ss gressløk, og/eller dill/basilikum, hakket
- 4 blad crispisalat
- 0.5 stk agurk
- spirer, kan sløyfes
- pepper
Lefser
- 7.5 dl hvetemel
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 2.5 dl vann
- 3 ss nøytral olje
Lefser
Slik lager du wraps og lakseruller:
