rask

Grillet laks, torsk og kamskjell med grønnsaker

30 min
Lagret av 552 brukere
Grillet laks, torsk og kamskjell med grønnsaker
Lagret av 552 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 350 g laksefilet, renskåret
  • 350 g torsk, eller annen renskåret hvit fisk
  • 8 stykker kamskjell
  • asparges
  • vårløk
  • cherrytomater
  • squash, i skiver
  • sjampinjong
  • olivenolje
  • 0.5 stk sitron
  • salt, kvernet
  • pepper, kvernet
  • urter, friske

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 350 g laksefilet, renskåret
  • 350 g torsk, eller annen renskåret hvit fisk
  • 8 stykker kamskjell
  • asparges
  • vårløk
  • cherrytomater
  • squash, i skiver
  • sjampinjong
  • olivenolje
  • 0.5 stk sitron
  • salt, kvernet
  • pepper, kvernet
  • urter, friske
Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype eller dobbelrist.
Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem igjen klypa og grill fisken over varm grill, 3-5 minutter på begge sider.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype eller dobbelrist.
Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem igjen klypa og grill fisken over varm grill, 3-5 minutter på begge sider.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?