Grillet laks, torsk og kamskjell med grønnsaker
30 min
13 varer
550
Grillet laks, torsk og kamskjell med grønnsaker kan sammenlignes med en fiskewok, og retten kan enkelt varieres etter ønske. Bruk de grønnsakene du liker best eller har liggende i kjøleskapet. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.
Ingredienser
4
porsjoner
- 350 g laksefilet, renskåret
- 350 g torsk, eller annen renskåret hvit fisk
- 8 stykker kamskjell
- asparges
- vårløk
- cherrytomater
- squash, i skiver
- sjampinjong
- olivenolje
- 0.5 stk sitron
- salt, kvernet
- pepper, kvernet
- urter, friske
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 350 g laksefilet, renskåret
- 350 g torsk, eller annen renskåret hvit fisk
- 8 stykker kamskjell
- asparges
- vårløk
- cherrytomater
- squash, i skiver
- sjampinjong
- olivenolje
- 0.5 stk sitron
- salt, kvernet
- pepper, kvernet
- urter, friske
Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype eller dobbelrist.
Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem igjen klypa og grill fisken over varm grill, 3-5 minutter på begge sider.

Bon appetit!
Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype eller dobbelrist.
Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem igjen klypa og grill fisken over varm grill, 3-5 minutter på begge sider.