Del fisken i fire jevne stykker. Krydre stykkene lett med salt og kvernet pepper.
Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og sesamolje. Visp sammen alle ingrediensene til sausen.
Finsnitt hvitløken. Rens og skjær paprika og gulrot i strimler. Del brokkolien i små buketter og vårløken i grove biter.
Kok nudlene eller pastaen i lettsaltet vann. Hell av kokevannet når nudlene er ferdigkokte, og hell nudlene tilbake i gryten.
Varm en stor stekepanne og tilsett en klunk olje. Fres hvitløk paprika, gulrot og kål til grønnsakene begynner å mykne. Ha grønnsakene sammen med nudlene.
Varm pannen på nytt og stek brokkolien knapt mør over høy varme under omrøring. Tilsett vårløken mot slutten av steketiden.
Ha alt over sammen med nudlene og tilsett sausen. Gi det hele et skikkelig oppkok under omrøring.
Varm pannen på nytt og stek laksen over høy varme, et par minutter på hver side.
Hell over honningsausen, skru ned temperaturen og la det surre noen sekunder til sausen har tyknet og laksen har fått en glinsende overflate (vend litt rundt på laksen).
Fordel nudlene på tallerkener, og legg på laks delt i grove biter. Dryss over litt koriander hvis ønskelig - og server.
Bon appetit!
Del fisken i fire jevne stykker. Krydre stykkene lett med salt og kvernet pepper.
Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og sesamolje. Visp sammen alle ingrediensene til sausen.
Finsnitt hvitløken. Rens og skjær paprika og gulrot i strimler. Del brokkolien i små buketter og vårløken i grove biter.
Kok nudlene eller pastaen i lettsaltet vann. Hell av kokevannet når nudlene er ferdigkokte, og hell nudlene tilbake i gryten.
Varm en stor stekepanne og tilsett en klunk olje. Fres hvitløk paprika, gulrot og kål til grønnsakene begynner å mykne. Ha grønnsakene sammen med nudlene.
Varm pannen på nytt og stek brokkolien knapt mør over høy varme under omrøring. Tilsett vårløken mot slutten av steketiden.
Ha alt over sammen med nudlene og tilsett sausen. Gi det hele et skikkelig oppkok under omrøring.
Varm pannen på nytt og stek laksen over høy varme, et par minutter på hver side.
Hell over honningsausen, skru ned temperaturen og la det surre noen sekunder til sausen har tyknet og laksen har fått en glinsende overflate (vend litt rundt på laksen).
Fordel nudlene på tallerkener, og legg på laks delt i grove biter. Dryss over litt koriander hvis ønskelig - og server.