Rens og skjær mango og avokado i terninger. Finsnitt chilien og finhakk eller finsnitt rødløken. Bland alt i en bolle, press over limesaft og tilsett hakket koriander.
Skrap lakseskinnet for skjell (hvis du vil spise skinnet, ellers er det ikke nødvendig å skrape det). Krydre laksen med salt og pepper.
Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek laksen med skinnsiden ned i 4-5 minutter. Skinnet skal bli helt sprøtt og gyllent. Snu stykkene og stek noen sekunder på den andre siden.
Pensle laksen med søt soyasaus før servering. Som ekstra tilbehør passer det fint med ris eller nudler.
Bon appetit!
Rens og skjær mango og avokado i terninger. Finsnitt chilien og finhakk eller finsnitt rødløken. Bland alt i en bolle, press over limesaft og tilsett hakket koriander.
Skrap lakseskinnet for skjell (hvis du vil spise skinnet, ellers er det ikke nødvendig å skrape det). Krydre laksen med salt og pepper.
Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek laksen med skinnsiden ned i 4-5 minutter. Skinnet skal bli helt sprøtt og gyllent. Snu stykkene og stek noen sekunder på den andre siden.
Pensle laksen med søt soyasaus før servering. Som ekstra tilbehør passer det fint med ris eller nudler.