Soyamarinert laks med sesamfrø, mangosalat og ris
Dette er den retten kokk Adam Bjerck, som står bak Adams Matkasse, har fått aller flest positive tilbakemeldinger på. Alle elsker soyamarinert laks med sesamfrø, mangosalat og ris, og han deler her sin populære oppskrift på soyaglasert laks fra kokeboken «Adams mat». Laks og asiatiske smaker har ifølge kokken vist seg å være en kombinasjon som går rett hjem hos alle, selv dem som egentlig er skeptiske til fisk!
Dette er den retten kokk Adam Bjerck, som står bak Adams Matkasse, har fått aller flest positive tilbakemeldinger på. Alle elsker soyamarinert laks med sesamfrø, mangosalat og ris, og han deler her sin populære oppskrift på soyaglasert laks fra kokeboken «Adams mat». Laks og asiatiske smaker har ifølge kokken vist seg å være en kombinasjon som går rett hjem hos alle, selv dem som egentlig er skeptiske til fisk!
- 600 - 700 g laksefilet
- 4 ss olivenolje
- 3 ss akasiehonning
- 8 ss soyasaus
- 2 ss ingefær, revet
- 2 fedd hvitløksfedd
- 3 dl basmatiris
- 1 stk mango
- 1 stk lime
- 1 bunt koriander
- sesamfrø
- 7 dl vann, (6 dl til risen)
- solsikkeolje
- 0.5 stk agurk
- 600 - 700 g laksefilet
- 4 ss olivenolje
- 3 ss akasiehonning
- 8 ss soyasaus
- 2 ss ingefær, revet
- 2 fedd hvitløksfedd
- 3 dl basmatiris
- 1 stk mango
- 1 stk lime
- 1 bunt koriander
- sesamfrø
- 7 dl vann, (6 dl til risen)
- solsikkeolje
- 0.5 stk agurk
