Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.
Bon appetit!
Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.