Til hovedinnhold

Sennepsbakt laks med grønne bønner

25 min
10 varer
718
Sennepsbakt laks med grønne bønner

Å bake laks er ingen stor kunst, men det smaker veldig godt!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk laksefilet
  • 3 ss dijonsennep, grov
  • 4 ss olivenolje
  • 1 bunt dill, liten
  • 4 ss lettrømme
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk sjalottløk, stor
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk laksefilet
  • 3 ss dijonsennep, grov
  • 4 ss olivenolje
  • 1 bunt dill, liten
  • 4 ss lettrømme
  • 200 g aspargesbønner
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 stk sjalottløk, stor
  • salt, etter smak
  • pepper, etter smak
Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.
woman cooking

Bon appetit!

Legg laksestykkene på et smurt stekebrett. Krydre med salt og pepper. Rør sammen 2 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer olje.
Fordel blandingen jevnt over fiskestykkene. Bak laksen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Fjern stilkfestene på aspargesbønnene og kok dem knapt møre i fosskokende lettsaltet vann.
Hell av vannet og vend aspargesbønnene med finhakket sjalottløk, sitronsaft og 2 spiseskjeer olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen rømme, 1 spiseskjeer sennep og 2 spiseskjeer hakket dill.
Server laksen med sennepsrømmen og aspargesbønner. Dryss over dill.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?