Til hovedinnhold

Ristet brød med røkelaks

5 min

Her får du en klassiker som aldri går av moten! Ristet brød med røkelaks er den perfekte toasten. Lag og smak selv hvor utrolig godt dill, gressløk og kremost passer til salt røkelaks.

Lagret av 247 brukere
Ristet brød med røkelaks

Her får du en klassiker som aldri går av moten! Ristet brød med røkelaks er den perfekte toasten. Lag og smak selv hvor utrolig godt dill, gressløk og kremost passer til salt røkelaks.

Lagret av 247 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 1 ss kremost naturell
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • gressløk
  • dill
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 1 ss kremost naturell
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • gressløk
  • dill
  • kvernet pepper
Smør brødskivene med et lag kremost.
Legg på et par skiver røkelaks og dryss over litt grovhakket gressløk eller dill. Du kan også bruke begge deler.
Avslutt med en runde kvernet sort pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Smør brødskivene med et lag kremost.
Legg på et par skiver røkelaks og dryss over litt grovhakket gressløk eller dill. Du kan også bruke begge deler.
Avslutt med en runde kvernet sort pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?