rask

Ristet brød med røkelaks

5 min

Her får du en klassiker som aldri går av moten! Ristet brød med røkelaks er den perfekte toasten. Lag og smak selv hvor utrolig godt dill, gressløk og kremost passer til salt røkelaks.

277 har lagret denne
Ristet brød med røkelaks

Her får du en klassiker som aldri går av moten! Ristet brød med røkelaks er den perfekte toasten. Lag og smak selv hvor utrolig godt dill, gressløk og kremost passer til salt røkelaks.

277 har lagret denne
1
porsjoner
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 1 ss kremost naturell
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • gressløk
  • dill
  • kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) røkelaks
  • 1 ss kremost naturell
  • 1 skive(r) brød, ristet
  • gressløk
  • dill
  • kvernet pepper
Smør brødskivene med et lag kremost.
Legg på et par skiver røkelaks og dryss over litt grovhakket gressløk eller dill. Du kan også bruke begge deler.
Avslutt med en runde kvernet sort pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Smør brødskivene med et lag kremost.
Legg på et par skiver røkelaks og dryss over litt grovhakket gressløk eller dill. Du kan også bruke begge deler.
Avslutt med en runde kvernet sort pepper.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?