Rør sammen rømme og sweet chili sauce til en enkel og god dipp. Smak til med salt og pepper.
Skjær laksen i jevne biter. Bland sammen mel, salt og pepper i en liten bolle. Ha egg i en annen bolle og bland sammen corn flakes, loffsmuler og revet sitronskall i en tredje bolle.
Dypp laksen først i mel, så i egg og til slutt i cornflakesblandingen.
Stek de panerte lakseskivene i en blanding av olje og smør over middels høy varme. Stek til skivene er gylne og sprø på begge sider (omtrent to minutter på hver side). Serveres straks.
Bon appetit!
Rør sammen rømme og sweet chili sauce til en enkel og god dipp. Smak til med salt og pepper.
Skjær laksen i jevne biter. Bland sammen mel, salt og pepper i en liten bolle. Ha egg i en annen bolle og bland sammen corn flakes, loffsmuler og revet sitronskall i en tredje bolle.
Dypp laksen først i mel, så i egg og til slutt i cornflakesblandingen.
Stek de panerte lakseskivene i en blanding av olje og smør over middels høy varme. Stek til skivene er gylne og sprø på begge sider (omtrent to minutter på hver side). Serveres straks.