Sprø laksenuggets

45 min

Sprø utenpå, rykende varme og saftige inni. Dippen av rømme og sweet chili sauce passer perfekt til disse hjemmelagde laksenuggets-ene.

1304 har lagret denne
Sprø laksenuggets

Sprø utenpå, rykende varme og saftige inni. Dippen av rømme og sweet chili sauce passer perfekt til disse hjemmelagde laksenuggets-ene.

1304 har lagret denne
4
porsjoner
  • 400 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 dl hvetemel
  • 3 ts salt
  • 2 ts pepper, grovmalt
  • 1 stk egg, sammenvispet
  • 2 dl cornflakes, knust
  • 1 dl loff, smuler
  • 1 stk sitronskall, revet
  • olje, og smør, til steking
  • persille, hakket, til pynt

Dipp

  • 2 dl rømme
  • 3 ss sweet chili saus
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 dl hvetemel
  • 3 ts salt
  • 2 ts pepper, grovmalt
  • 1 stk egg, sammenvispet
  • 2 dl cornflakes, knust
  • 1 dl loff, smuler
  • 1 stk sitronskall, revet
  • olje, og smør, til steking
  • persille, hakket, til pynt

Dipp

  • 2 dl rømme
  • 3 ss sweet chili saus
Rør sammen rømme og sweet chili sauce til en enkel og god dipp. Smak til med salt og pepper.
Skjær laksen i jevne biter. Bland sammen mel, salt og pepper i en liten bolle. Ha egg i en annen bolle og bland sammen corn flakes, loffsmuler og revet sitronskall i en tredje bolle.

Dypp laksen først i mel, så i egg og til slutt i cornflakesblandingen.
Stek de panerte lakseskivene i en blanding av olje og smør over middels høy varme. Stek til skivene er gylne og sprø på begge sider (omtrent to minutter på hver side). Serveres straks.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen rømme og sweet chili sauce til en enkel og god dipp. Smak til med salt og pepper.
Skjær laksen i jevne biter. Bland sammen mel, salt og pepper i en liten bolle. Ha egg i en annen bolle og bland sammen corn flakes, loffsmuler og revet sitronskall i en tredje bolle.

Dypp laksen først i mel, så i egg og til slutt i cornflakesblandingen.
Stek de panerte lakseskivene i en blanding av olje og smør over middels høy varme. Stek til skivene er gylne og sprø på begge sider (omtrent to minutter på hver side). Serveres straks.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?