Varm en grillpanne og grill brødskivene. Grill fisken i den varme pannen med «skinnsiden» ned. Fisken skal kun grilles på en side, den er klar når du ser at fargen på fiskekjøttet har forandret seg halvveis opp på fiskestykket og fisken fortsatt er litt rå i midten.
Smelt smøret i en liten kasserolle og visp inn melet. La det frese litt under omrøring og tilsett melken mens du visper. Kok opp sausen og la den koke et par minutter under omrøring. Blir sausen veldig tykk kan du tilsette litt mer melk. Trekk kasserollen av varmen og smak sausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær potetene i små terninger. Bland sammen saus, poteter, sennep og dill. Bland gjerne inn andre urter som persille, gressløk eller kjørvel hvis du har det.
Anrett de sennepsstuede potetene på brødskiver og topp med grillet gravlaks. Pynt med spirer eller urter.
Bon appetit!
Varm en grillpanne og grill brødskivene. Grill fisken i den varme pannen med «skinnsiden» ned. Fisken skal kun grilles på en side, den er klar når du ser at fargen på fiskekjøttet har forandret seg halvveis opp på fiskestykket og fisken fortsatt er litt rå i midten.
Smelt smøret i en liten kasserolle og visp inn melet. La det frese litt under omrøring og tilsett melken mens du visper. Kok opp sausen og la den koke et par minutter under omrøring. Blir sausen veldig tykk kan du tilsette litt mer melk. Trekk kasserollen av varmen og smak sausen til med salt og pepper.
Skrell og skjær potetene i små terninger. Bland sammen saus, poteter, sennep og dill. Bland gjerne inn andre urter som persille, gressløk eller kjørvel hvis du har det.
Anrett de sennepsstuede potetene på brødskiver og topp med grillet gravlaks. Pynt med spirer eller urter.