rask

Laks i folie

30 min

Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie, her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

177 har lagret denne
Laks i folie

Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie, her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

177 har lagret denne
8
porsjoner
  • 400 g poteter
  • 350 g laksefilet
  • 2 dl stangselleri
  • 0.5 purreløk
  • 2 skive(r) rød paprika
  • 2 kvaster dill
  • 2 skive(r) sitron
  • 2 ss rømme
  • 2 ss smør
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g poteter
  • 350 g laksefilet
  • 2 dl stangselleri
  • 0.5 purreløk
  • 2 skive(r) rød paprika
  • 2 kvaster dill
  • 2 skive(r) sitron
  • 2 ss rømme
  • 2 ss smør
  • salt og kvernet pepper
'Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Kok poteter.
Skjær laksefileten i like porsjonsstykker.
Skjær stangselleri, paprika, purre og sitron i skiver.
Riv ark av aluminiumsfolie, et ark til hvert porsjonsstykke med fisk. Legg 1 ss smør på hvert ark.
Fordel grønnsaker på foliearkene og ha på salt og pepper.
Legg laksefileten over grønnsakene og ha på salt og pepper.
Stek i ca. 10-15 minutter ved 200 grader i stekeovn eller på grillen.
Pakk ut laksepakkene og server med rømme og en dillkvast over.
Med kokte poteter til har du en god og næringsrik middag som er en fryd for øye og gane.
Tips: Server gjerne med pasta eller ovnsbakte poteter.
Oppskrift på ovnsbakte poteter finner du her: Ovnsbakte poteter'
woman cooking

Bon appetit!

'Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Kok poteter.
Skjær laksefileten i like porsjonsstykker.
Skjær stangselleri, paprika, purre og sitron i skiver.
Riv ark av aluminiumsfolie, et ark til hvert porsjonsstykke med fisk. Legg 1 ss smør på hvert ark.
Fordel grønnsaker på foliearkene og ha på salt og pepper.
Legg laksefileten over grønnsakene og ha på salt og pepper.
Stek i ca. 10-15 minutter ved 200 grader i stekeovn eller på grillen.
Pakk ut laksepakkene og server med rømme og en dillkvast over.
Med kokte poteter til har du en god og næringsrik middag som er en fryd for øye og gane.
Tips: Server gjerne med pasta eller ovnsbakte poteter.
Oppskrift på ovnsbakte poteter finner du her: Ovnsbakte poteter'
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?