rask

Laks- og kamskjelltartar med eple og agurksalat

25 min
Lagret av 124 brukere
Laks- og kamskjelltartar med eple og agurksalat
Lagret av 124 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 200 g laksefilet, topp kvalitet
  • 2 stk kamskjell, store ferske
  • 2 ss rødløk, finhakket
  • 2 ss kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss dill, hakket
  • 0.3 stk agurk, slangeagurk
  • 1 stk eple
  • olivenolje extra virgin, til servering
  • ørretrogn, til servering
  • grovbrød, ristet, til servering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g laksefilet, topp kvalitet
  • 2 stk kamskjell, store ferske
  • 2 ss rødløk, finhakket
  • 2 ss kapers, hakket
  • 2 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss dill, hakket
  • 0.3 stk agurk, slangeagurk
  • 1 stk eple
  • olivenolje extra virgin, til servering
  • ørretrogn, til servering
  • grovbrød, ristet, til servering
Finhakk laks og kamskjell. Bland
det sammen og rør inn rødløk,
kapers, gressløk og dill. Tilsett et par
spiseskjeer olivenolje og smak
til med salt og kvernet pepper.
Skjær agurken og eplet i pene
terninger, eller, lag små kuler med et
kulejern. Bland sammen eple, agurk,
olje og sitronsaft. Smak til med salt
og pepper.
Dander laksen på tallerkener og pynt med rogn, frisk dill og server sammen med ristet brød.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk laks og kamskjell. Bland
det sammen og rør inn rødløk,
kapers, gressløk og dill. Tilsett et par
spiseskjeer olivenolje og smak
til med salt og kvernet pepper.
Skjær agurken og eplet i pene
terninger, eller, lag små kuler med et
kulejern. Bland sammen eple, agurk,
olje og sitronsaft. Smak til med salt
og pepper.
Dander laksen på tallerkener og pynt med rogn, frisk dill og server sammen med ristet brød.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?