Finhakk laks og kamskjell. Bland det sammen og rør inn rødløk, kapers, gressløk og dill. Tilsett et par spiseskjeer olivenolje og smak til med salt og kvernet pepper.
Skjær agurken og eplet i pene terninger, eller, lag små kuler med et kulejern. Bland sammen eple, agurk, olje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Dander laksen på tallerkener og pynt med rogn, frisk dill og server sammen med ristet brød.
Bon appetit!
Finhakk laks og kamskjell. Bland det sammen og rør inn rødløk, kapers, gressløk og dill. Tilsett et par spiseskjeer olivenolje og smak til med salt og kvernet pepper.
Skjær agurken og eplet i pene terninger, eller, lag små kuler med et kulejern. Bland sammen eple, agurk, olje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Dander laksen på tallerkener og pynt med rogn, frisk dill og server sammen med ristet brød.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto