Krydre laksen lett med salt og kvernet pepper. Legg stykkene i vakuumposen og drypp over 1 ss olivenolje. Vakuumer, senk posen i vannet og la den ligge der i 20 minutter.
Skjær agurken og eplet i pene terninger, eller lag små kuler med et kulejern. Bland sammen eple, agurk, olje og sitronsaft.
Smak til med salt og pepper. Pisk rømmen til tykk krem og smak den til med pepperrot.
Anrett laksen på tallerkener sammen med pepperotkrem, dill, eple- og agurksalat.
Tips: Laksen blir helt latterlig god og saftig spør du meg. Ønsker du den litt mer (eller mindre) bakt, er det bare å prøve seg frem ved å justere temperatur og tid. Noen foretrekker 50-55 grader i 15 minutter, andre 42 grader i 25 minutter.
Bon appetit!
Varm vannbadet til 45 grader.
Krydre laksen lett med salt og kvernet pepper. Legg stykkene i vakuumposen og drypp over 1 ss olivenolje. Vakuumer, senk posen i vannet og la den ligge der i 20 minutter.
Skjær agurken og eplet i pene terninger, eller lag små kuler med et kulejern. Bland sammen eple, agurk, olje og sitronsaft.
Smak til med salt og pepper. Pisk rømmen til tykk krem og smak den til med pepperrot.
Anrett laksen på tallerkener sammen med pepperotkrem, dill, eple- og agurksalat.
Tips: Laksen blir helt latterlig god og saftig spør du meg. Ønsker du den litt mer (eller mindre) bakt, er det bare å prøve seg frem ved å justere temperatur og tid. Noen foretrekker 50-55 grader i 15 minutter, andre 42 grader i 25 minutter.