Finhakk ingrediensene til urtedressingen. Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, urter og eddik til dressingen. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med salt og pepper.
Krydre laksen lett med salt (husk at skinka også er salt) og pepper og rull en skinkeskive rundt hver laksestykke.
Legg laksen over i en liten ildfast form smurt med litt olje. Drypp litt olje på toppen og stek laksen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Skyll og rens aspargesbønnene. Kok bønnene knapt møre i fosskokende godt saltet vann i 1-2 minutter. Ta opp en aspargesbønne og smak på den, de skal være knapt møre slik at de bevarer sprøheten. Hell av kokevannet.
Server laksen med kokte aspargesbønner og topp med en skje urtedressingen, eller server dressingen ved siden av.
Bon appetit!
Finhakk ingrediensene til urtedressingen. Bland sammen sjalottløk, hvitløk, kapers, urter og eddik til dressingen. Rør inn oljen litt etter litt og smak til med salt og pepper.
Krydre laksen lett med salt (husk at skinka også er salt) og pepper og rull en skinkeskive rundt hver laksestykke.
Legg laksen over i en liten ildfast form smurt med litt olje. Drypp litt olje på toppen og stek laksen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Skyll og rens aspargesbønnene. Kok bønnene knapt møre i fosskokende godt saltet vann i 1-2 minutter. Ta opp en aspargesbønne og smak på den, de skal være knapt møre slik at de bevarer sprøheten. Hell av kokevannet.
Server laksen med kokte aspargesbønner og topp med en skje urtedressingen, eller server dressingen ved siden av.